Képfényező blog » Blog Archive » Karolina & Gergő

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Karolina & Gergő

karolina-gergo-eskuvo-02

Az idei év egészen korán kezdődött a Képfényező számára: Karolina és Gergő még februárban felébresztett téli álmunkból. Tegyük hozzá, joggal: az esküvőre olyan szép tavaszi időt kaptak, hogy a “téli álom” egészen idejétmúltnak tűnt. Úgyhogy a velük ünneplő időjárásnak köszönhetően igazán szép, napos képeink is lettek. :)
Izgalmasnak is ígérkezik ez a hamar kezdődött év a Képfényező csapat számára: Karolina és Gergő esküvője volt az első, ahol már előre tervezetten fotóztunk együtt (a tavaly még inkább csak ígéretes “beugróként” közreműködő) Beliczay Eszterrel, és ez idén egész évben így lesz. Üdv a fedélzeten, szép fényeket, sok örömet! :)

karolina-gergo-eskuvo-21

Karolinával még egészen régről ismerjük egymást: osztálytársak voltunk a Fasorban. Így aztán örömmel mondtam igent, amikor Karácsony és Szilveszter között megkeresett (no, akkor egyébként tél volt, kb. -20 fok a Balaton-felvidéken. :) ). Szeretek régi, ismerős arcokkal találkozni, és nyilván könnyebbség, hogy nem az első kávé mellett kezdünk összeismerkedni – de mindig izgulok kicsit, hogy milyen gyorsan fogjuk megtalálni a hangot a kevésbé ismerős vőlegénnyel. Nem volt nehéz… Gergőnek ezúton is köszönet a nyílt, őszinte tekintetért, hangért, hozzánk-állásért.

karolina-gergo-eskuvo-28

Nem tudom és nem szeretném túlmagyarázni, de vannak olyan emberek, olyan párok, akikre valahogy jó ránézni. Én nem azért, mert jól áll az öltöny vagy a csipke… hanem az olyan apróságok miatt, amiket azért némi odafigyeléssel szerintem bárki lát és érez. Egy esküvőn egy komoly, hosszú és igazából ismeretlen útra “engedjük” a barátainkat – és persze izgatottan figyeljük, hogy indulnak neki. Most úgy érzem, Karolinát és Gergőt mindenki nyugodt szívvel engedhette erre az útra – ahogy ők itt ketten össze tudtak nézni, és amilyen természetesnek tűnt, hogy ők ketten összetartoznak, az magáért beszélt. Maradjon is ez így – Isten áldjon benneteket! :)

Mint az figyelmes szemlélő számára a képeket nézegetve kiderül: Karolina és Gergő mozgalmas hetek-hónapok elé néz, de a hátralévő csendes, nyugodt estékhez fogadjátok szeretettel az alábbi diavetítést, és lentebb néhány kedvenc képünket. :)

-> A szélesvásznú változatért kattintsatok ide!

A képek kattintásra jóval nagyobbra is nőnek ám... :)

Tags: , , ,



Comments are closed.