Képfényező blog » Blog Archive » Armelle & Balázs

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Armelle & Balázs

Amikor először találkoztam Balázzsal, és elbeszélgettünk arról, hogy miért minket választottak, mit szeretnének, akkor néhány mondat után oda jutottunk, hogy a feladat voltaképpen egyszerű: látta, hogy nekem is nagy kedvencem Robert Doisneau – no, valami olyasmit szeretnének, mint amit ő tudott… Ekkor vettem egy nagy levegőt, mert az ugyan tény, hogy minden esküvőn törekszünk arra, hogy életszerű, természetes, gyakran amolyan “ellesett” pillanatokat találjunk, de most fel volt adva a lecke. :)

Eközben a férfiaknál... :)

Hogy megoldani sikerült-e, annak eldöntését rátok bízom – de hogy mi élveztük, az biztos. A diavetítéshez történő válogatással komoly gondban voltam, pár éves történetünk egyik leggazdagabb anyagát sikerült Balázséknál fényképeznünk – annyi minden történt, olyan sokféle ember volt… Akkora buli lett estére, hogy alig hittünk a szemünknek – de ezt már megírtam korábban. :)

A lentebbi képre kattintva láthatjátok a diavetítést, és a bejegyzés alján még egy pár képet. Sok nekünk kedves fotó így sem fért ide… de legalább lesz miből válogatni az albumhoz valót. :)

Diavetítéshez kattints a képre!

 

Tags:



Most szólj hozzá... :)